- Rok vydání
- 2021
- Vydavatel
- Tympanum , Tympanum
- Distributor
- Radioservis a.s.
- EAN
- 8595693456859
- Celková délka
- 14:16:20
- Interpret slova
- Otakar Brousek
- Autor knihy
- Anthony Bourdain
Důvěrnosti z kuchyně
Důvěrnosti z kuchyně
- Rok vydání
- 2021
- Vydavatel
- Tympanum , Tympanum
- Distributor
- Radioservis a.s.
- EAN
- 8595693456859
- Celková délka
- 14:16:20
- Interpret slova
- Otakar Brousek
- Autor knihy
- Anthony Bourdain
Jednotlivé části
Předkrm – Poznámka šéfkuchaře | 00:09:40 | ||
První chod – Jídlo je dobré, část první | 00:12:42 | ||
První chod – Jídlo je dobré, část druhá | 00:14:03 | ||
První chod – Jídlo je sex | 00:15:14 | ||
První chod – Jídlo je bolest, část první | 00:18:09 | ||
První chod – Jídlo je bolest, část druhá | 00:12:30 | ||
První chod – Americký kulinářský institut | 00:25:42 | ||
První chod – Návrat mal carne | 00:19:25 | ||
Druhý chod – Kdo vaří? | 00:24:03 | ||
Druhý chod – Z naší kuchyně na váš stůl, část první | 00:14:53 | ||
Druhý chod – Z naší kuchyně na váš stůl, část druhá | 00:17:10 | ||
Druhý chod – Chcete vařit jako profící? | 00:27:17 | ||
Druhý chod – Syndrom majitele restaurace a jiné zdravotní obtíže | 00:19:21 | ||
Druhý chod – Vazoun, část první | 00:13:54 | ||
Druhý chod – Vazoun, část druhá | 00:19:47 | ||
Třetí chod – Dobývám pozice, část první | 00:21:12 | ||
Třetí chod – Dobývám pozice, část druhá | 00:24:22 | ||
Třetí chod – V povznesené náladě | 00:22:58 | ||
Třetí chod – Šéfkuchař budoucnosti | 00:17:34 | ||
Třetí chod – Apokalypsa, část první | 00:15:55 | ||
Třetí chod – Apokalypsa, část druhá | 00:11:02 | ||
Třetí chod – Léta v divočině | 00:24:11 | ||
Třetí chod – Co vím o mase | 00:24:56 | ||
Třetí chod – Pino Noir: Toskánská epizoda, část první | 00:23:05 | ||
Třetí chod – Pino Noir: Toskánská epizoda, část druhá | 00:25:42 | ||
Dezert – Všední den, část první | 00:20:47 | ||
Dezert – Všední den, část druhá | 00:20:31 | ||
Dezert – Všední den, část třetí | 00:22:27 | ||
Dezert – Zástupce šéfkuchaře, část první | 00:19:13 | ||
Dezert – Zástupce šéfkuchaře, část druhá | 00:24:54 | ||
Dezert – Vyjadřovací prostředky | 00:22:58 | ||
Dezert – A ti druzí | 00:15:03 | ||
Dezert – Adam Pravé příjmení neznámé | 00:27:23 | ||
Dezert – Oddělení lidských zdrojů | 00:14:55 | ||
Káva a cigárko – Život Bryana, část první | 00:22:00 | ||
Káva a cigárko – Život Bryana, část druhá | 00:25:14 | ||
Káva a cigárko – Vyslancem v Tokiu, část první | 00:17:26 | ||
Káva a cigárko – Vyslancem v Tokiu, část druhá | 00:18:26 | ||
Káva a cigárko – Vyslancem v Tokiu, část třetí | 00:25:18 | ||
Tak vy se chcete stát šéfkuchařem? – Závěrečný proslov | 00:18:10 | ||
Kuchyň je zavřená – Bolí mě ruce | 00:20:41 | ||
Kuchyň je zavřená – Doslov | 00:28:25 | ||
Předmluva z roku 2012 a Úvod z roku 2000 | 00:17:42 |
Více